Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BRÉKING NYÚÚÚÚZ (2)

 

2012.04.19.-021.jpg

 

 

BRÉKING NYÚÚÚÚZ! (2)

 

A Bagdadi Kalifátus központi nagytanácsa, az aggszakhallok hurálja, ma dísztáviratban tájékoztatta Magyarország Külügyminisztériumát, hogy a kétezertíz-kétezer tizenhárom közötti kormányzati és egyéb ténykedéseiért (különös tekintettel  töretlen harckészségére mindennel szemben ami áll, vagy mozog, nem parázs és nincs lebetonozva), az ország miniszterelnökét az Ali Baba és a Negyven Rabló Rend nagykeresztjével tűnteti ki.


A megalapozott, bizonyított tények alapján elnyert kitűntetést a miniszterelnök saját személyében és megosztva, további negyven, általa kiválasztott rokon és elvbarátjával, valamint többszörhasználatos egyedi gázszerelőjével  együtt használhatja, viselheti.

Promóciókon, nyugdíjas találkozókon, valamint a mindenható Isten, Allah és az ő prófétája, a fényesszakállú Padisah, Mohamed előtt, megmérettetéskor kitűntetésére hivatkozhat.


A távirat záró (P.S) részében, a nemzetközi nőmozgalmakkal kapcsolatban,  csador-viselés, zsákbavarrás-vízbefojtás  és megkövezés témákban meglévő halvány elvi ellentétek feloldási szándékát jelölve, a Kalifátus ugyanitt az Agyi Szklerózis Nagy Élharcosa címmel tűntette ki Fittner Mariska kisdobost, Genyó Szasz és” Hoppáfiam fújd meg a fuvolám” jeles úttörőket, valamint térítésmentes Loctite-szájfény ajándékcsomagot és NAV adóhátralék mentesítő nemzetközi végzést küldött Körmöczy Gabriellának.

A kitűntetést "a választási időszakban minden jól jön" alapon, egy kismartoni illetőségű társutas, korábban MSZMP-s, azonnal és miniszterelnöki jóváhagyással elfogadta.

 

BRÉKING NYÚÚÚÚZZZ!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2014.01.31.