Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BOKROS LAJOSNAK

10629640_10203572271405837_6731942575455512075_n.jpg

BOKROS LAJOSNAK

 

Boldog és eredményekben gazdag Újesztendő kívánok Önnek és pártjának is! Hallassa többet a hangját, mert szüksége van rá sokaknak! Próbálja megértetni az elégedetlenekkel, hogy pártoskodásuk és pártok ellen fordulásuk is a gazemberek malmára hajtja a vizet!

Érveljen, jelentkezzen be szónoknak tüntetéseken! Volt idő, amikor azok, akik ma elégedetlenek, Ön ellen tüntettek. A sors sajnos kiszámítható fintora, hogy az akkori tüntetők ma saját nyomorukon mérhetik le az Ön igazát.

Álljon ki eléjük, mondja szemükbe ma is, mi elkerülhető és mi elkerülhetetlen! A tisztességével, eszével tegyen rendet változást akaró, de tevékenységükben az ellen cselekvő fejekben!

Mondja büszkén, hogy hajszállal, mert csak hajszállal bukott közös jelöltként, s mondja ki azt is, fenntartja javaslatát az orbán-bukás utáni átmenetre!

 

A Ön csöndje ma a maffiózók túlélését segíti!

Nyilatkozzon! Beszéljen tribünről!

Hiszem, hogy az értelmesebbje beáll Ön mellé. Akkor is, ha szöges ellentétek is akadnak a jövőképeikben. Akkor is, ha másfelé elkötelezett hívő párttagok, s végezetül tán a legfontosabb, akkor is, ha vérbő civilek, az anarchia határán táncoló, pár lelkes szervező által ma, semmibe vezetett fiatalok ugatják a mai hatalmat, mint kutya a Holdat!

 

Az Ön imázsát nem csak vesszőfutásos politikai múltja, de szavai beérett igazságai és választási eredménye is erősítik!

Nyerő, ha kiáll, időben, okkal-joggal. Megfékezheti a spontaneitás majdnem predesztinált bukását, kiutat adhat, és támogatása szerintem nyerést garantált nemzetközi porondon is.

Azt hiszem ezzel tisztában vannak a ma már alig veszekedő "pártosak". Most a pártokat elutasítók, a bármi ócska, de hatékony szervezők megvezetettjei elérése a cél!

Egyszerű képlet:

Iványi Gábort ne csak jelölje, de válassza is meg köztársasági elnöknek egy orbán-buktatást követő köz-igény. Személyében helyére kerülne a vallás, az egyház, a szolidaritás és a szükségszerűségekre odafigyelő, toleráns politika anélkül, hogy az államfő jogosítványai a 9o-es meghatározáshoz képest változnának.

 

Adjon, ígérjen teret az újjászerveződésekhez, az egymáshoz, ki-kihez tagolódások lehetőségeihez!

Mindössze két, a rendszerváltás után soha meg nem valósult, de tömegek által igényelt követelésnek kell megfelelnie!

Elszámoltatás, adott esetben nyakunkba vállalt kétharmados mocsok rogánlázárorbánsimlicskasömjénmegfelnyírtfejbubiszíjgyártóesetleglesimonnyerges stb, összes többi ügyekben. A sor véges, eredményesen nyomozható, vádalap megfogalmazható!

Jogrend visszaállítása" kotmánbíróság" szétzavarásával, Útilapu osztás kúriában, és büntetőjogi felelősségre vonása egy főügyésznek.

Az Ön, nekem cseppet sem szimpatikus, kritika nélküli elkötelezettsége a kapitalizmus itthon, emberséggel és áldozatokkal megvalósítható formája iránt, béka, amit le kell nyelnem. Jobbulásom, magamra ébredésem érdekében keserű gyógyszer. Szükségszerű.

Realitások megvalósíthatóságának bűvöletében élek.

Az én palettámon Ön katalizátor.

 

BUÉK

 

Tisztelettel

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.12.31.