Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BÉKEMENET

 

images.jpg

 

( A képhez nincs hozzáfűznivalóm. Daloljon róla a Csík-zenekar.)

BÉKEMENET

 

A fásom sem akart magának tüntetéses, demonstrációs programot vasárnapra, elvégre, az Úr napját megszenteljed, zabizd be a húsleves, rántotthús-rizibizis ünnepit, ha futja rá, aludj egy órácskát utána, s aztán símogasd meg az asszonyt, ahogy illik.

Most, hogy amolyan mazochista információéhségként a törpeseggfej, adópénzemből szervezett megdicsőítését látom, ráadásul, részben kedvenc, francia nyelven, bánt egy gondolat, mint a költőt, a csöppet sem franciát.

Legyintsek, hogy megint mit összehazudnak, hogy mennyi megvásárolt, vagy alapból kétlábbal debil mivel hülyíti a birkanépet? Legyen elég a tudat, hogy engem képtelenek befolyásolni? Maradjak otthon, osz't egy hét és ott a fülke, függöny-behúzva úgyis az én, meg a te tereped/terepem? Legyintsek arra, hogy rátaláltak azokra a határon túli nemzetárulókra is, akiknek a kinnrekedtek mindig csak a keserú kenyeret köszönhették? Hogy minden megvásárolható ott van a kirakatban, és nyalja a Tarlós-felvázolt, térkép és beállítottság tévesztett fideSS-ülepet?

No ne má!!!!!!
Nekem a busz, meg a metrójegy is számít, nem tervezett kiadás.
Leszarom - kicsit kevesebb jut kenyérre, de megyek, megyek fiúk-lányok, megyek még nem begyöpösödött nagymamák-nagypapák holnap, mise után, és bizony ordítani fogok, mint a nádifarkas, hogy orbán takarodj!!!!!!


Én leszek a Békemenet!

Balog Gábor
-csataloo-
2o14.o3.28.