Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Bástyasétám 2008

DUNAPARTOS ESTE

A kezdés kicsit csúszott, szerintem erre mindenki számított is. Egymással, a nickek archoz csatolásával volt elfoglalva a nép. Klárcsi nyitott bájosan. Kerekasztal beszélgetés. Megszólalnivágyók a mikrofon mögött. Ha szót kap a másik, nekem is szólni kell effektus. Húsz perc után a banda unja. Klárcsinak vannak még kérdései.
Hál'isten vége. Versolvasás. Akit a Feri olvas, jól jár, mert Ferinek ( ha szövegben hibázott időnként) jó hangja, hangosítása van. Akit a kis színészpalánta prezentál, az nehezen hallható. Az átvezető köztes zene míves, értékes élmény! Jó a megosztásra adott esély. Aki nézni, hallani akarja a műsort, nézze, aki nem, beszélgessen szomszéd pincerészben. Vándorlások. Hol ebbe, hol abba a terembe. Szavak. Dícsérők, kérdező-érdeklődők, símogatók. Ketten. Vica és Versa.
Mariann kitárulkozik. Norbi feszül és oldódik is. TTamás kérdez-filmez. MoMo szimplán levonat tíz évet korából. Pitypang a földön. Ül. Gubanc elmereng. Manó, a tündér, jósol-kíván szerencsét, Zsanna az aurát ragozza. Jó Szőke Lajosom is hozza magát : Legyint bölcs mosollyal. FKlára elvarázsol. Ágó szép. Péter szerelmes. Én is. Nem Péterbe :):) Lyr baszott jó írással arat sikert. Zene. zene, zene. Jó zene!.
Kaja bőséggel, ízletesen. Hammbekaplak. Jók a pécsiek! Fogni lehet marokban az összetartozást!
Ringófarú, rezgőhasú leánycsodák színvonalas kommersze. Hastánc. Férfiak felvevőkkel, nők tapssal. Vas. Vissza. Szép. Színes. A hajlongó ifjú testek előtt szoborként ül Mágus: Kismanasz.
Ámen. Itt a vége - indul a dance-music. Párom közli, nem tud táncolni. Kifullaszt.
Elköszönünk.
Kocsiban: Maradtam volna még! :):):)

KÖSZÖNÖM AZ ESTÉT DUNA!
Kiegészítő 'adalék' Mityka Barátomnak!

Távol maradtál a kézfogásomtól. Sajnáltam. Megmaradt a messziből a nagyrabecsülésem és a barátságom. Távol maradtál egy vidám, jó hangulatú kötetlen-kötött műsorrendű alkotó-találkozástól. Távol maradtál a sok Téged olvasó, Téged szerető baráti konkurencia ámuló szeméről. Bizony az oka nem ismert döntéssel lemaradtál szépre maszkírozott nagyon szépek láthatásáról. Mert kortalanok és pazarok voltak szépségükben a nők! Lemaradtál Wéber Feri mély, férfias hangjáról, a zenekar virtuózitásáról, a hegedűről, a nekünk oly fontos egykori gitárszólókról. Zsóka kedves öleléséről.Lemaradtál a fiatalság táncba elmondott buja, nekünk már távoli szépségéről.
Mégis, velünk volt a hiányod. Fülemben verseid tisztasága egy világból kifelé baktató világról, a szavak csengése, érce. Aranyrög.
Hiányoztál, Barátom!
LEGKÖZELEBB
!!!

-csataloo-

BGJ.2008.12.14.

http://www.youtube.com/watch?v=32Lz837sBmo&feature=related