Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BÁNTSUK A BOHÓCOT?

 

4f1c60ecbfd871737002b20a.jpg

 

NEM ÉRTEK EGYET!

 

Bántsuk a bohócot?

Nem értek egyet! A fideSS, csak teszi a dolgát, ahogy tőlük, mint papagájkommandós országtolvajoktól várható volt. Megfizet száz-ötszáz agyamentet, még csak nem is a rászorulók közül, és látványosan, saját, betagozódott, benyalós, vagy épp vásárolt médiafelületein rogyásig nyomja a maszlagot.

REZSIHAZUGSÁG! SZAVAZZ A FÖLDMUTYISRA,  aki gazdák tízezreitől vette el a megélhetést, csupán azért, hogy helyettük dologtalan műkörmös rokona- csókosai vegyenek fel tespedésért, nem-dolgozásért EU támogatást!

SZAVAZZ A TRAFIKMUTYISRA, aki harmincezer kisembertől, meg a falusi kisboltban cigarettát árulótól vette el a bevételt, a megélhetést, hogy (ugyancsak!) műkörmös rokona-csókosai kapjanak évi húszmillás bevételt munka nélkül!

SZAVAZZ A TAKARÉKPÉNZTÁR-MUTYISRA, aki ellopja a pénzed úgy, hogy beül a jóba főnöknek, s a te megtakarított pénzedből ad majd magának kaya ibrahimos, soha visszafizetni nem szándékozott milliárdos hiteleket, hogy te, meg a családod tönkre mehessetek!

SZAVAZZ A LÉLEKTELENEKRE, A STADION-ÉPÍTŐKRE, akik keresztény buzgalmukban csak ütnek a rászorultakon, az elesetteken, akik a koldus kalapjából is kilopják a pénzt, s ha nagy a felzúdulás emiatt, akkor törvényt hoznak, hogy joggal teszik!

SZAVAZZ A PRIMITÍV GYŰLÖLKÖDŐKRE, fittnermariskákra, komondorosokra, zagyvákra, nyakukon segget hordó pirospöttyösökre, a RENDSZERVÁLTÁS UTÁNI IDŐSZAK LEGNAGYOBB MEGÉLHETÉSI CSALÓIRA!

Ne bántsd a bohócot, ő az, ami. Csak szerencsétlen pojáca. Megvett, aki még kifizetve sem lesz.

Legföljebb szívlapáttal, képen, ha elfogy a normálisak türelme!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.o2.1o.