Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZANNYJA KÍN(J)A

18339649_10211102171208626_728788934_o.jpg

AZANNYJA KÍN(J)A

 

Józan külpolitikai elemzőként ( bár külpolitikai elemző nem vagyok, s a józanság is időnként megkérdőjelezhető, mint a bankároknak bazseváló kormányfőmnél), már régen felhívtam volna figyelmét a tisztelt szavazóknak pár egyszerű tényre.

 

Például arra, hogy Kína, a nagy hagyományokkal rendelkező ország elsőrangú világhatalom! Emberállománya, ami egykor a szoc-doktrina válaszvonalát is jelentette a háborús, hidegháborús, emberáldozat mértékét sokan, józanok által kifogásolt kétpólusú világában, ma is a legnagyobb. Termelékenysége, ötletgazdagsága és ötletek lemásolása, kvázi ellopása is utánozhatatlan. Adósaival tele a padlás, pénzük pelyva. Nagyra hivatott dolgos nép, a nagyság összes járulékos törekvéseivel.

Ugyanitt, Ő a hatalmát sortüzekkel átmentett, antidemokratikus államforma, a vitát, valódi érvelésen alapuló, nem csupán kivárásra játszó párbeszédeket zsigerből elutasító, a külvilágba békésen és a honi elüldöztettetést, s ezzel az etnikai térnyerést gyakorló, álszent államberendezkedés.

 

A sokaknak nem látható, mert képzettségük okán a saját államuk kínai eladósodása nem szúr szemet-tények mellett vígan élnek a világ egyre több táján komoly gazdasági és egyre inkább politikai erőt is képviselő, kínai hagyományokra, vallásra közösségmegtartásra épülő etnikai szigetek. Idegen társadalom beépültjei, hasznos, de százezer honosítás után sem annyira elkötelezett polgárai a befogadó országnak, mint gyökereiknek.

Magyarországon a számuk minden hibahatáron belül százhúszezer főre tehető.

 

No, ebbe, a potenciálisan első helyezett világhatalom országába látogatnak ma olyanok, mint a negyvenhárom millió nyomorgó országának orosz vezetője, a beloszusz, (ha jobban tetszik belarusz) Kim Ir Szen csemetéstül, mint orbán a focimeccs-fotón, és a török, az európaizálódást pokolba kívánó de facto muszlim állam ma korlátlan ura.

 

És még valaki!

A Közép-európai nihilista, a keményen zsebrejátszó, a svájci számlákkal felhizlalt, a szarka természetű Röfi, a mi választott vezetőnk! Bözsi néne állítólagos kedvence, irányított, angol feliratos, saját reklámja szerint.

 

Az a Röfi, aki kétes (de normáliséknál indifferens) magyarságával, a fél magyarságnál jóval többek alól lopta ki a megélhetés becsületes lehetőségét, aki változó világban nyugdíj-megtakarítást lop, saját hóbortjára költi a külföldről kapott, s kis rásegítéssel, törvénnyel szentesített perselypénzt a TAO-ban, az aki atomerőmű mellett voksol, ráadásul csernobili változatban, mert neki a nyugat büdös. Az a Röfi, aki pocakos tábornokok nem-szeretemségéről beszél, s közben a hasa a térdét veri, a disznajának!

 

Bajban van. Pénz. Még több pénz kéne ahhoz, hogy minden átkosnál hazugabb rendszerét fenntartsa. Pénzt meg csak az az Unió ad, aminek mára utált személye lett. Orosz, kínai pénz kéne, mert skót az istenadta, hogy ne az összelopottból kelljen finanszíroznia kétes, általa finanszírozott egzisztenciák, strómanok jóindulatára számítva harcát a túlélésért.

Pár hónappal ezelőtt még Trumphoz próbálta ezerrel benyalni magát, de utálatos, bolha jellemére még Trump sem volt kíváncsi - le is váltotta nemiségéből eredendően nőügyes nagykövetét! Az ötgyerekes apa, akinek így se úgy se sincsenek furcsamód megszellőztetett nőügyei! Behalok a röhögéstől!

 

Most közegében virít bazsalyog, gazsulál. Nehéz eldöntenem mi is valójában! Szarosvödörben rózsa, vagy rózsásvödörben szar!

 

Ez jut, jutott nektek, összefogásra képtelen, vegyes-és színmagyarjaim!

A Jóisten óvjon Benneteket attól, hogy ez az emberutánzat még egyszer hatalomra jusson!

A Jóisten óvjon Benneteket, attól, hogy ez az emberutánzat még egyszer hatalomhoz jusson!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2017.05.18.