Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AVE, AVE, AVE!!!!

005--28-.jpg

 

AVE, AVE, AVE!!!!

Ave félhülyék! Ave egészen azok! Ave én is...

Meg ave Ceasar.

Holnap választok, én, a morituri te salutant kisember képviselője, a békeszerető, de vérre menő harcra kényszerített.

Ave, te szép tavasz, te vadrózsát újra virágba borító, ave, te bolondos április! Hozol, amit akarsz, napsütést, vagy esőt! Csendesen, vagy viharban.

Ave, te mocskok, hazátlan zseb-politikusok által hatszázszor megerőszakolt látszat, hogy megválaszthatom a sorsom alakítóinak kijét-mijét! Ave, te hazug világ, ahol regnál a szenny, a tisztességtelenség, az emberi butaság, ami nem engedi időben ki a szelepeket, megvárja, hogy robbanjon a felgyülemlett utálat a gőggel szemben.
Ave te, mai előrejelzések szerint alulmaradó, a gerinccel élők csöndesen, de módszeresen kivéreztetett oldala.

Ave hitem, ave az olyan emberek hite, akik tudják mi az üldöztetés. Ave az ateizmusom az istenhívők között. Ave Iványi Gábor, Mécs Imre, Göncz Árpád, a botos fuvaros, Suchman Tamás, ave SZETA, Solt Ottilia.
Ave ti kiirtott árvácskák, nefelejcsek, árnyékot adó fák a Parlament előtti téren, ave József Attila, átköltöztetett.

Nekünk Mohács kell? Dehogy!
Nyakunkba varrják a bigottak, a hóthülyék, meg a biztos, kis, tizenhat százalékos adókulcsukat féltő megélhetési seggnyalók.

Ave, te holnap!
Választok én, aki utálja a kisspétereket, bajaferiket és fanyalog mesterházykon. Választok, én, aki berág, ha látja hogy alszik meg a tej a rátermett ország-menedzselő egyéves miniszterelnök szájában. Választok én, akinek egyforma a hányingere Sanyi-kapitány és a hibásan preferált nőimitátor, Vadai láttán.

Egy az utam, a választás. Névvel, arccal!
Jól.
Vadnait és Sanyit a törpe mamelukjai ellenében, Mesterházyt, meg Kisspétert, ahol jobbat is tudok, de mellettük. Mellettük!!!!

Most, az utolsó demokratikusnak is nevezhető, fideSS-nek lejt a pálya választásokon, mert emberként éltem, az is maradok!

Már van stadion elég. Ha vesztek, majd beterelnek, lelőnek - miért ne? A történelemben van rá már példa, a bűnös, a gyilkos Pinochet is megúszta, nemdebár????

Balog Gábor
-csataloo-

aki Sanyi sállal megy holnap szavazni
a kormányváltásra

2o14.o4.o5.