Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ATEISTA FOHÁSZ

URAM SEGÍTS!

 

Idézet A Hír24 netes híreiből:

„Rogán Antal az InfoRádió Aréna című műsorában úgy nyilatkozott, tisztában van azzal, hogy ez jogi és erkölcsi szempontból is ellentétes az Európai Unió hivatalos álláspontjával. A Fidesz politikusa szerint Magyarország a gazdasági bevándorlók célországa lesz, mert ezek az emberek itt lépték át illegálisan a határt, a nyugat-európai államok tehát hozzánk fogják visszaküldeni őket.”

 

Rogán, az ötkeres homokozó megingathatatlan ingatlan-lovagja, haszonlesője, elszámoltatás-mentesült élvezője, Rogán, védekezés helyett, parancsra kijelölt, biztos, nyerő fronton támad.

Rogán beismer.

Beismeri, hogy tudja.....

 

Ez a figura kiállt egyszer egy össznépinek mondott tüntetésen, tele Hites-megrendelt, kirendelt kisdobosokkal, s beszélt arról, járt Auschwitzban, s hozott magával onnan egy marék földet. Hallgattam. Volt megjegyzésem is hozzá: Ott is lopott.

 

Elgondolkodik valaha is a köznép azon, mit, mennyit lop Rogán és pártja, támogató tartói, pártvezetői, a geci, annak rokonai, a barátai, meg az algecik, a slapajok és egyéb osztódásuk, hogy utána frontvonalba küldjék a ma már látszatra sem makulátlan, de nyakig szaros szódásüvegszeműt (ma kontaktlencsést)?

Elgondolkodott már valaki azon, mibe kerül, ha Rogán, magánpénzen Auschwitzba megy családostul földet lopni?

 

Elgondolkodtak már azon, mennyi a kéretlen menekültek okozta kár, teher, valós kellemetlenség akár a közvetlen érintett határszélieknek, s mennyi a Rogán fajtát-félét utálók között, a Rogánnal csöndben egyetértők, kitoloncolást, aknás határzárat stb.-t kérők tábora?

Elgondolkodtak már azon, hol, és mi lenne Amerika, ha nem fogadja a semmi partján a kényszerű betelepülteket, a pénzért eladottakat, a tömegesen új hazát kereső íreket, porosz alattvalókat, kalandvágyó hollandokat, minden nációt?

 

Megy a népbutítás ma is ezerrel, s haszonlesője a ma csendes szélsőjobb, a leendő kormányerő. Elég bedobni az irtsd az idegent szlogent, s garantált a butaság országában az nyerés. Rogán rabszíjon elvezetését gátolja a tolvajlásával pontosan megegyező korábbi szoci tolvajlás jó pár védett személye, titkai.

 

Hánynom kell tőled, magyar politika, és nem lesz könnyebb a hányás után.

Mert nyakamon maradsz, mert neked fölösleges őszödi beszédet tartani, mert semmiből nem tanulsz, mert „A nagy lopjon nagyot, a kicsi lopjon kicsit sértetlenül” alapelv támogatója vagy, s lassan azt is megérjük, hogy nem marad tíz tisztességes ember az országban, hogy elmondjam velük az ateista fohászt:

Uram, segíts!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o15.o2.1o.