Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÁRVÁK SZÁMLÁI

 

 

2012.04.22.-012.jpg

 

Árvák számláit csapolták itt, meg ott....

Tény, akár be is idézhetném.Minek? Tudjuk, ilyen a rendszer, ezt hozta nyakunkba a hazátlan karrierista, a focistának, jogásznak, szántóvetőnek és munkásnak is alkalmatlan, az árvízi törpe, a Soros-támogatott, a Sorost-tagadó, az életében öt percet nem dolgozott senkiházi.

Mi a hírben a meglepő, Testvéreim!????

Hol élük? Nem a törpe idiotizmusa, megalomániája, hatalomvágya, ami bélyeget nyom, stempliz a lehetőségeinkre? Nem a törpe az, aki, egyszemélyben igazgat ma, itt, pártot/pártokat, hitet, hitbéli meggyőződést, vagy ellentételét, az érvelő ateizmust???

Az egész kormányzatuk mást sem csinál, mint lopja az árvák-szegények könnyét, mindent, amit kicsit keresztény-krisztusi szemfedőnek hisz, lepelnek ahhoz, hogy elkendőzze farkas-természetét!

Barátaim! Ne feledjétek, az árvák pénzének ellopása arról beszél, Tőletek már nincs, vagy alig maradt mit lopni! Levettek titeket már rezsitrükkel, nyugdíjpénz-elvonással, elkártyázással, elvették egyházatok, földjeitek, trafikotok, barátaitok, rokonaitok, takarékpénztárotok. Ha jobban megnézem, nektek, birkácskáim, nem maradt, más csak Bereményi Géza, aki korábban erősen ellenzéki volt.
Ma, ki tudja? Vagy én is, Te is, tudod?

Nézd meg! A költőt már megvették... Minden forradalmár, a csendes is eladja magát a Hatalomnak, ha megfelelő ajánlatot kap/kapott.
A zenész? Kisajátított, hamis idol lesz abból is, ha Ti, birkácskáim, hagyjátok! Szobor, rossz oldalon fogott gitárral.

Aztán? Veszünk majd mind, együtt veletek, egy nagy-nagy lángost az árvák ellopott pénziből, (sima fokhagymásat, sajtra, tejfölre úgy sem futja) és elosztjuk testvériesen, mind, lopásban bűnösök, hogy egy, csak egy egye meg közülünk!
A rátermett, a Vezér, a kicsi seggfej, a törpe.

Eljött az idő, itt van, láthatjátok! Az ördög mindkét szarva, bizony kilátszik a földből. Nem az Isten alszik, birkácskáim, csak Ti akartok birkalelkűnek megmaradni.....
Tudom, úgy kevésbé macerás az élet....

http://www.youtube.com/watch?v=-vVn3H9UzlE


Balog Gábor
-csataloo-
2o14.o2.26.