Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AMIT SZABAD JUPITERNEK...

10629640_10203572271405837_6731942575455512075_n.jpg

AMIT SZABAD JUPITERNEK

 

Esélyt latolgatsz, Barátom, és feltett kérdésedre a válasz sem ez, sem az! Arról írsz, mi lesz a Portik per végkifejlete, merre visz, milyen következtetések lesznek levonhatók belőle.

Ez egy színjáték, ahol majd meglelnek minden, már elhantolt ebet, és meglesz a verdikt is: Gyurcsány állt minden mögött. Tudod, az a Gyurcsány, aki felelős azért, hogy a zsidó Jézust megfeszítették, aki miatt Attila kétes, le nem nyomozott előéletű nemzetbiztonsági kockázattal kötött házasságot, aki miatt a magyarság, szeretett hazájából, az Ural mellől kivándorolni kényszerült, és aki miatt csak nyeregben hátrafordulva tudtak-tanultak meg, futás-iszkolás közben nyilazni.

Gyurcsány, bizony!

Aki már gyermekkorában is gyufával játszott! Aki, némi szabadmadaras nógatásra értelmes ötletnek tartotta, hogy a kapcsolathiányos, békemenetes, agyanincs fidess anyókák ne a rendelőben töltsék a jóidőt, de, ha mégis erre lenne ingerenciájuk, fizessenek érte háromszáz forintot!

Gyurcsány, aki kajla kamaszkorában már azt tervezte, hogyan juttathat robbanó bombát virágba szökkenő, termést hozó magyar narancs székházába, hogyan tehet keresztbe annak, aki ízig-vérig magyar, vagy, mint némely jobbikosunkról már most is tudott, erős, Ádámtól származtatott gyökerekkel rendelkezik, mint mi, mindannyian.

A Portik perben kiderül, Barátom, hogy itt mega-összeesküvés van, amit Soros, Obama, meg a Merkel – tudod, a strandfotós kis jócsöcsű- folytat, s mire kiderül, addigra törvényünk lesz, hogy ezeknek, nálunk, határátlépés, az  coki! Meglesz a törvény és meglesz a lista is a kitiltottakról, Barátom, kár lenne kételkedned ebben! Who the fuck is thomasmehlia ide nem dughatja többé a pofáját!

Neked, nekem, meg az átvert, meglopott magyarságnak marad a látszatper, dajcstomi, tüntetések utánra fazonírozott girnyószáz – nem mertem szászt írni, mert kissé odébb sokan kikérnék maguknak, pl. valaki valóban szász államelnök is! Marad az asszonyverők nyomulása, lásd komondor balogh, meg a tököslaci, a nyálasszájú, a mindig, elkötelezetten, csak forintot, dollárt, eurót tejelő segget nyaló, nagy átverő, és desszertnek az árvízi pocak, dobozos tótőrnagy..

Gyurcsány, az előbbiekben említett felelős Mohácsért, Trianonért, Kádár utolsó, megzakkant beszédéért a KB előtt, torgyijózsiért, surjánokért, ó-molnárokét, de antallért is. Havas Henrikért is ő felel! A perben ez mind ki fog derülni! Lesd csak magyar!
Sajnálom, hogy a valóságot, a hatalom tervezte végkifejletet kell leírnom, valami olyasmiről, amiben lényegében nincs politika, csak ügyeskedők és a hatalom korrupt megalkuvása.

Portik per? Jogilag tisztességesen megoldható feladat.

Maszlag, hogy az utca népe be kell tartsa a kuss-szabályt. Amit szabad Jupiternek.......azt nekünk is szabad!!!! Nem ökrök vagyunk!

Holnap, valahol, valami aktuális, mindünket érintő tüntetésen találkozunk! És mivel másra nincs érkezésünk publikusan, kieresztjük majd a hangunk, hogy orbán takarodj!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.11.28.

András nap előtt, egy csöppel.