Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ALUDJ EL SZÉPEN.....

10629640_10203572271405837_6731942575455512075_n.jpg

ALUDJ EL SZÉPEN, KIS BALÁZS…..

 

 

Diplomaplagizálók, hamiskártyások, rokon- és slapajmutyisok feudális, hűbéri kapcsolatok országa lettünk.

Történelmünk, a jegyzett, a több, mint ezer éves. A keresztény, meg színmagyar (köpködd a többit) király, a rebellis, a bolsevik, meg a fehérlovas elnavigálta, így-úgy a népet-nemzetet eleddig, de elég volt húsz év szabadság, hogy nyakunkba vegyük önként, szavazatainkkal a szolgasorsot demokratikusan. Az oligarchiát, a hazugság zsenijeit, a lélek nélküli gazemberek ötszáz fős magját, a brancsot, csatolt részeivel.

 

Kiirtották a virágokat, s a virágok hagyták maguk. Csak kettő maradt, egy rózsatő, hogy róla szál fehér rózsát tehessenek erőszakszervezeteik által agyonvert emberek sírjára, s rendszerellenes felhanggal a harangvirág, hogy legyen, ki beharangozzon nemzet-temetésre.

Derékba törték a fákat. Nincsenek fenyők, hogy meggyújtva, az éjszakában hirdessék él még a tisztesség. Tisztesség se sincs. A tölgyek kivándoroltak. Lombos ágaik sűrűjében más vidék madara rak fészket. Harkály sem fúr odút már vén, egyszem, élő szilvafámba, s ráncos vénasszony, vénember-arcokat karcolt az ő idejük egyszerszép diófatündéreim vonásait cserélve. A fák is eltűrték….

Rovarból sem maradt más, csak az önkéntes, trafikért, italboltért, önkormányzati, vagy egyéb képviselői helyért felfogatott, s a munkát elvállaló ganajtúró, meg a temetőbogár.

 

Ez a rézkígyók ideje. Lábatlan, mérges csúszómászók hatalma.

Kőtáblák parancsai újra összetörve. Nincs se Mózes, új, hogy újraírja, se Emese, hogy álmodjon valami élhetőt.

 

Szerveznék központilag az életünk.

Kit és hol válasszunk párnak, - ma csak ennyi – s holnap rendelettel szabályozzák, milyen gyakorisággal, milyen pozitúrában szeretkezzünk. Mi a rendszert támogató, és mi az ellene lábat mozgató tánc, milyen zene a kívánatos, melyik festmény előtt boruljunk térdre, s mit utasítsunk el, mint devianciát. Megmondják, hány talentum kell a megélhetéshez, nekünk….

 

Nyomorba taszították az elesetteket és mindent, mit elvettek tőlük, ajándékba adták a leggazdagabbaknak. Hulljon a férgese!- mondják a férgek.

 

Beemelés, felzárkóztatás helyett hallgatólagosan támogatott, sőt ösztönzött az etnikai tisztogatás, a kényszer-kivándoroltatás és a kiéheztetés módszerével.

A hitéletbe is beleszólnak. Gyalázatos módon, minden hitet, vallást tagadó önmagukból kiindulón, álszent etikába burkolt szólamokkal, ellehetetlenítéssel.

 

Már nincs ellenzékük, a létezőt is bedarálták.

 

Aludj el szépen, kis Balázs…..

Aludj el szépen, szép Hazám…..

 

VAGY ÉBREDJ! IDEJE! OTT AZ UTCA, A PARLAMENT ELŐTTI TÉR, ÉS TORKODBAN A VARÁZSSZÓ: ORBÁN TAKARODJ!!!!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2013.05.31./ 2o14.11.28.