Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ALÁÍRÁSGYŰJTÉS

img_3429.jpg

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS

 

A szegénység legmélyebb bugyraiban megélhetést, túlélést keresők nincsenek egyedül. Botladozásaik fizetett munkások, egyszemélyes empátia-bankok kísérik, tesznek, vagy nem tesznek értük - pénzért.

 

Ők azok, akik, vállalásuk szerint akár diplomát szereztek a közhasznú munka milyenségéről. A hozzáállásról, hogyan kell végezni azt. Ők azok akik közül az első fél év munka, bejelentett és minden terhét fizetett munka után menekülnek, mert alkalmatlanok. Ők azok, akik jobb híján megmaradnak, mert kilóg a seggük a rongyos gatyából, vagy éppenséggel a végzettség csak a további élet alapállásaihoz, továbblépést papír alapon meghatározó hazugságaihoz kellett!

A lenyomott, kivéreztetésre kijelölt szervezeteknél nincs állami támogatás! Az, azoknak jár, akik nyíltan, vagy burkoltan de kinyalják pudvás seggit Lajos királynak, a leprásnak, orbán Lajosnak.

 

Aláírást gyűjtött volna a kevésből élő, a sokszor viselkedésében embertelen, hogy hiányzik a cafeteria, bérlet-kedvezmény, és a munka sok.

Elfejtette, hogy van hivatástudat, van tükörbe nézés, nyomor és nyomor közötti különbségtétel. Sokezer, apró, csupa emberi hozzáállásból levezethető következtetés.

Például az, hogy elgondolkodik a több pénzt, kiváltságot követelő, hogy mennyi plusz juttatást cafeteriát, zsebpénzt, állami, igazi fidess-tádéempé szolidaritást, kap az, akit parkokból, padokról törvénnyel kitiltanak, akiknek tilos a kukában élelemhez jutni, hogy tovább ne soroljam.

 

Gyűjthettek! Szabad jog, fél-szabad országban. Közben, ha marad rá idő, keressétek meg a lelkiismeretek! Tán még nem veszett el pár forintért..... Bomlasztó beszervezettként sem - talán, fijjug!

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.11.o5.