Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A MI NEMZETI KÁDERÜNK

2012.04.13.-002.jpg

A MI NEMZETI KÁDERÜNK

 

A káder nagyon jó ember!
Akkor is, ha nem a nép választja. Jó és punktum!

Magyaros bajsza van, méltóságteljesen lassú mozgású, s ha kell-ha nem, a tej is megalszik a szájában, ha beszél. Fizet horgászjegyet.

A káder a mi Atyánk! Akkor is, ha olyan öregek vagyunk, kihordhattuk volna mi is gatyában, szütyőben, kinek mije van! A káder a mi Atyánk! Gondoskodik róla, hogy szúrós legyen a tekintete, ha minket, a népet-nemzetet baszogat a hatalom, ami nem más mint a kormány, meg ő, maga. Zsírozni nem tud, mert a káderi pozícióhoz zsírt nem osztottak. Szép, lassú mondatokkal sem biztat, hogy nem fog fájni, ha seggbekúrnak – tán nem is akar.

A káder okos ember. Széllel szemben nem pisál, nem szarik abba a tányérba, amiből eszik.

Aláír. Felvonat nemzeti zászlót. Morcos pofával menetel díszsorfal előtt. Fogad.

Fogad államfőket, akik nem tudják mi a trendi, s erre tévednek, vagy gépük kényszerleszállás miatt lisztferencen landol Ferihegy helyett. Fogad türkménbashit, kirgizbashit, üzbégbashit, és baltás azerbadgán bashit, és nem szalad a spájzba, ha egy kínai bashi bekukkant, vagy egy feltörekvő török tenné-teszi látogatását.

A többi szarik rá. A káder fogad a Felisút FC-re, ha szólnak előre, biztos a tipp, le van zsírozva, haver!

Idáig stimmel. Kételkedő! Keresd Idát! Megtalálod ezer alakban.

A minap hallom a királyi síp és képládában, a káder adakozni akar!

Szegény sorsú gyermekek karácsonyi ajándéka fogalmazódott, képiesedett meg okos fejében, mint káder-ajándék, de ajvé, a ballib beleszart a palacsintába mocskosan!

Történt, a fáma szerint, hogy bizonyos bárcás kerékkötő lefidessbábozta a kádert, hogy így, meg úgy, és tény, de mindenképpen! A káder perelt. Magyar bíróság előtt játszották le a derbit, ergó a káder pert nyert. Szimpla evidencia - a bárcás fizethet pár százezret, hogy a feltételezett jó hírnév ne csorbuljon.

Mit is hallok a szócsőben?

Veszélyben a káderi ajándékra váró gyermekek (nagy csöcsű meztelen nők, kutyák, orbánhoz kézcsókra járuló debil nagymamák – teszem hozzá zsigerből) karácsonyi ajándéka!

 

A káder adna, de a bárcás, a beste, nem fizet!!!!!

A szócső még elmondja, hogy a káder, minden peréből befolyó pénzt jótékony célra áldozott eddig, s azt teszi majd ezek után is. Most, ebben az abszurd helyzetben, ahol minden a bárcás fizetőkészségétől, tehetségétől és hajlandóságától függ, a káder széttárja kezét: Látjátok Nép! Így jártatok! Jön Karácsony, ti meg kedves Nép, Nép elesett, nyomorgó gyermekei, szívhattok, mert az a bárcás gyurcsányfattya nem fizet!

Nincs miből kirittyenteni azt a pár százezret, amit a beste visszatart.

 

A káder fizetése, juttatásai nem teszik lehetővé, hogy csak úgy, spontán, a sajátjából adakozzon! A káder ellépdel sorfal előtt, húzogattat, vonogattat zászlót, aláír, sosem gondolkodik!

A káder sem más, mint haszonleső pörsenés a nemzet testén.

A káder sem más, mint haszonleső pörsenés a nemzet testén.

 

Csöppet jobb helyesírás-tudással, kevesebb angol beszédkészséggel sem más, mint felkent elődje, a SITT.

 

Balog Gábor

-csataloo-

2o14.12.12.