Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.február 27.

20121.02.01-10-kozott.-048.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2012. február 27.

 

 

Kedves Barátaim, az fuvola szóló-előadói est lezajlott. Ez a Matúz igazi virtuóz! Olyan csodákat varázsolt, ami egyszerűen elképesztő! Megmutatta a távolságot, az álmot, a feszültséget, a vibrálást. A számok között beadott verseimmel én sem vallottam szégyent. Köszönhetem Adorján Gyuri barátomnak, aki az előadás előtt értékes tanácsokkal látott el, lelassította a bennem feszülő indulatos előadásmódot, esélyt adva így egy kifejezőbb, jobban befogadható produkcióra. Az előadás végén Iványi Gábor adott nekünk, előadóknak és a hallgatóságnak lelkéből egy darabot. Jó volt hallani. Utána kötetlen beszélgetés ki-kivel, szendvicsek.

Magánügy, de miért ne mondjam?! Ez a nap két fontos szakaszát zárta le életemnek. végleg lezárult, mondjuk úgy, eltemettem a munkás életem. Mától az új törvény szerint is a nyugdíjasok táborába tartozom. Lezárult az együttélésem életem eddigi JJ utolsó nagy szerelmével is. Őt nem temetném, szálljon, szabad madár! Neki a vers.

 

VAYA CON DIOS

 

Redőnyt és ablakot nyitok,

beeresztek minden friss illatot

mit korai február hozott.

Párnaillatod ráül a szélre,

ölt alakot, nyelvet, vissza rám,

és megigézve hajnali

szárnyalástól vidáman eltűnik,

mint a kámfor

új hálószobát keresni.

Vaya con Dios,

mi amor.

 

https://csataloo.eoldal.hu/cikkek/vaya-con-dios.html

Eredetileg képzelt nőalaknak írtam, most legalább tartalmat kapott.

Barátaim! Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. Igyekeztem megválaszolni egyenként itt és a többi oldalon is. A testközelből kapottakat külön köszönöm. A listából tulajdonképpen három ember hiányzott, akiket vártam. Jégé, hogy megbocsáthassak neki, Ny.M. hogy bocsánatot kérhessek tőle és HL hogy jusson neki is egy ego te absolvo, és mosoly útravalónak. Tudom, ami késik, nem múlik, és Isten útjai kiszámíthatatlanok. Nekem jobb a számmemóriám, vagy jobban magamba véstem az aug.19, az ápr. 17, vagy a febr. 6-ot. Majd idővel……

 

Balog Gábor

-csataloo-

2012.02.27.

 20121.02.15-25-kozott.-016.jpg